SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové #68111

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové #68111

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové #68111

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - popis produktu

Detské nožničky na nechty SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové:Detské nožnice na nechty sú nevyhnutnou súčasťou každej výbavy pre bábätko. Ružové nožnice SAUVINEX Hygge vďaka zaobleným špičkám zaručujú bezpečné strihanie malých nechtíkov. Ich ergonomický tvar a veľké otvory v rukoväti umožňujú pohodlnú manipuláciu a väčšiu bezpečnosť pri každodennej starostlivosti. Čepele sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, rukoväť je z plastu bez obsahu BPA. Nožnice SAUVINEX obsahujú ochranný kryt, ktorý ich spoľahlivo chráni pred prachom a nečistotami. Detské nožnice na nechty SAUVINEX Hygge od španielskeho farmaceutického výrobcu sú klinicky testované a vhodné pre deti už od narodenia.Kľúčové vlastnosti nožníc na nechty pre novorodencov SAUVINEX Hygge v ružovej farbeErgonomické nožnice na nechty ružovej farby SAUVINEX Hygge vhodné pre deti od narodeniaZaguľatené špičky z nerezovej ocele zaisťujú bezpečné strihanie drobných nechtov bábätkaErgonomický tvar a veľké otvory v rukoväti uľahčujú manipuláciu s nožnicamiOchranný kryt spoľahlivo zabraňuje prachu a nečistotámNožnice pre novorodenca sú od španielskej značky SAUVINEXNeobsahujú BPA a sú klinicky testovanéSkvelý pomocník na každodennú starostlivosť o dieťatkoMateriál: Rukoväť – plastČepeľ – nerezová oceľObsah balenia: 1× detské nožnice na nechty so zaoblenými špičkami vrátane ochranného krytu

Produkt SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové #68111 patrí do skupiny produktov Nožnice na nechty, vyrába ho značka Suavinex, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - parametre produktu

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - história ceny a dostupnosti

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - ďalšie zaujímavé produkty

SUAVINEX Hygge Nožničky pre novorodencov – ružové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?