Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 939 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá - popis produktu

Záhradná rohová zostava Philena sivá - 1 x pohovka, 1 x stôl Doprajte si odpočinok v pohodlí vašej záhrady vďaka záhradnej ratanovej zostave Philena. Relax v podobe sedenia a užívania si slnka na záhrade je najlepším oddychom. Vďaka neutrálnemu dizajnu je záhradná zostava vhodná do akéhokoľvek prostredia. Stabilná konštrukcia a mäkké vankúše zabezpečia pohodlné posedenie. Záhradný nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Súčasťou dodávky sú aj dekoratívne vankúše. So zostavou Philena určite nič nepokazíte. Kdekoľvek ju umiestnite, poskytne vám štýlové miesto na sedenie. Nie každý z nás má doma možnosť zariadiť si krásnu veľkú záhradnú terasu, v ktorej by sme mohli usadiť veľa hostí.Trápi vás malá záhradná terasa? Prečitájte si viac v článku:Ako zariadiť malú letnú terasu Rozmer - pohovka: 238/182cm x 66cm x 72cm (š x h x v)Rozmer - stôl: 144cm x 68cm x 73cm (š x h x v)Materiál: umelý ratan, oceľ, textil (100% polyester)Farba vankúša: čiernaFarba: sivá

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné pohovky, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je látka, Oce, Oceľ, Plast, Plastové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá - parametre produktu

Hmotnosť60 kg
Dĺžka245 cm
Šírka169 cm
Výška73 cm
MateriálPlastové
Farba
KategóriaPlášte, Záhradné pohovky
ZnačkaNorddan
Materiállátka, Oce, Oceľ, Plast, Plastové
E-shopEstilofina.sk

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá - história ceny a dostupnosti

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Záhradná rohová zostava Philena sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?