Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki - popis produktu

Pánske ležérne nohavice sú ideálne ako súčasť lifestylového aj športového každodenného outfitu. Produkt má oversize strih, ktorý voľne prilieha k postave a poskytuje dostatok voľnosti, a široké nohavice, ktoré poskytujú úplnú voľnosť pohybu. Pánske každodenné nohavice sú vyrobené z materiálu o strednej gramáži 150 gsm, vďaka čomu sú mäkšie a priedušnejšie. Pánske ležérne nohavice sú vyrobené zo syntetického materiálu rip-stop odolného voči roztrhnutiu, ktorý zaručuje odolnosť a jednoducho sa čistí. Produkt je bez podšívky, preto je ľahší a vhodný na teplejšie dni. Vďaka použitej technológii 4Way Stretch je tkanina úplne pružná a rozťahuje sa vo všetkých smeroch. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Okrem toho sú na zadnej strane 2 vrecká so zapínaním na magnetky. Na stehnách sú dodatočné cargo vrecká so zapínaním na magnetky. Elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou. Pánske materiálové nohavice - VLASTNOSTI: gramáž: 150 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: oversize, voľne prilieha k postave a prináša veľkú voľnosť pohybu široké nohavice s reguláciou na suchý zips produkt je vyrobený zo syntetického rip-stop materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom 2 otvorené bočné vrecká 2 zadné vrecká so zapínaním na magnetky cargo vrecká na stehnách so zapínaním na magnetky pás s nastavením pomocou vonkajšej šnúrky, elastický materiál 4Way Stretch sa rozťahuje vo všetkých smeroch

Produkt Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki - história ceny a dostupnosti

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske casual cargo nohavice 4Way Stretch - kaki - ako nakúpiť najvýhodnejšie?