Nočný stolík Domo hnedý

Nočný stolík Domo hnedý

Nočný stolík Domo hnedý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nočný stolík Domo hnedý - popis produktu

Nočný stolík Domo je exkluzívny nočný stolík, ktorý bude skvelým doplnkom vašej spálne. Je čas posunúť váš nočný rituál na novú úroveň pohodlia a štýlu! Jeho moderný dizajn s prvkami elegancie a jednoduchosti dodá vašej spálni neodolateľný šmrnc. Tento nočný stolík je dokonalou kombináciou praktickosti a estetiky. Jeho kvalitné materiály a precízne spracovanie zaručujú, že bude mať dlhú životnosť a bude spoľahlivý, takže sa z neho budete môcť tešiť dlhé roky. Ľahko prístupný úložný priestor vám poskytne miesto na umiestnenie lampy, kníh a dioptrických okuliarov. Stolík je okrem iného vybavený praktickými zásuvkami, do ktorých si môžete uložiť všetky svoje cennosti, či už ide o kľúče alebo miniknihy. Stolík má nastaviteľné nohy, čo znamená, že celkovú polohu stolíka môžete nastaviť podľa nerovností povrchu, aby bol stolík stabilný a pevný. Špecifikácie produktu: Priemyselný dizajn Kvalitné spracovanie Dostatočný úložný priestor Série: Vasagle, Hmotnost: 7,7 kg, LED osvětlení: Ne, Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Povrchová úprava: Mat, Úložný priestor: Se šuplíky, Hloubka: 28 cm, Šířka: 38 cm, Výška: 60 cm

Produkt Nočný stolík Domo hnedý patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky SONGMICS, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Nočný stolík Domo hnedý - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaNočné stolíky
ZnačkaSONGMICS
Farbahnedá
E-shopHouseLand.sk

Nočný stolík Domo hnedý - história ceny a dostupnosti

Nočný stolík Domo hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Nočný stolík Domo hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?