NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml - popis produktu

Opaľovací krém NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml:Potrebujete ochrániť svoju pokožku pred slnečnými lúčmi? V tom prípade by vám nemal uniknúť opaľovací krém NIVEA s objemom 50 ml. Pomôže ochrániť pokožku vďaka faktoru 30 SPF. Vaša pokožka určite ocení jeho hydratačný, ochranný a opaľovací účinok. Krém na opaľovanie tak ochráni vašu pokožku vystavenú slnečnému žiareniu, a navyše dopraje pokožke hĺbkovú hydratáciu a zatočí so suchou pokožkou. Ide o ekologický prípravok, ktorý minimalizuje svoj vplyv na prírodu. Krém je vhodný pre citlivú pokožku, pretože neobsahuje zbytočnú chémiu. Krém na opaľovanie NIVEA zmierňuje prejavy slnečnej alergie. Zásadné prednosti opaľovacieho krému NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml Opaľovací krém NIVEA ochráni vašu pokožku pred slnečnými lúčmi Má ochranný faktor 30 SPF Bude sa vám hodiť hlavne na opaľovanie Vaša pokožka určite ocení jeho hydratačný, ochranný a opaľovací účinok Krém na opaľovanie ochráni pokožku namáhanú slnečným žiarením

Produkt NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky NIVEA v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prípravky na opaľovanie od značky NIVEA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Opaľovacie prípravky, patrí pod značku NIVEA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml - parametre produktu

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml - história ceny a dostupnosti

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

NIVEA Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF30 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?