NH - Psoristop šampón 1x250ml

NH - Psoristop šampón 1x250ml

NH - Psoristop šampón 1x250ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NH - Psoristop šampón 1x250ml - popis produktu

Psoristop šampón je určený na veľmi jemné umývanie vlasov, bez vysušenia pokožky hlavy v prípade kožných problémov:

  • suchá, svrbivá pokožka
  • suché lupiny
  • psoriaza

Šampón obsahuje vysoký podiel veľmi vzácneho extraktu z mahónie cezmínolistej, ktorý obmedzuje chaotickú proliferáciu (nadmerné bujnenie) epidermálnych buniek a spolu s upokojujúcimi a zvláčňujúcimi látkami zmierňuje svrbenie a upokojuje suchú deskvamačnú (olupujúcu sa) pokožku. Inovatívny čistiaci základ šampónu je tvorený najjemnejšími povrchovo aktívnymi čistiacimi látkami výlučne rastlinného pôvodu, čím sa zaručuje maximálna bezpečnosť, znášanlivosť výrobku a účinné, veľmi jemné umývanie vlasov i pokožky hlavy bez vysušenia a podráždenia. Šampón pôsobí aj ako prírodný kondicionér s efektom balzamu, čím sa vlasy sa po umytí dobre rozčesávajú a sú prirodzene jemné a lesklé.

Použitie: Na umývanie pokožky hlavy a vlasov aplikujte malé množstvo šampónu na ruky a vytvorte penu. Penou pomaly masírujte pokožku hlavy, nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vodou a ak je to potrebné postup opakujte. Vhodný na časté, každodenné používanie, je účinným doplnkom farmakologickj liečby psoriázy.

Tento produkt nájdete v skupine Umývanie vlasov, je v ponuke značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

NH - Psoristop šampón 1x250ml - parametre produktu

NH - Psoristop šampón 1x250ml - história ceny a dostupnosti

NH - Psoristop šampón 1x250ml - ďalšie zaujímavé produkty

NH - Psoristop šampón 1x250ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?