Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml - popis produktu

Chcete silnejšie a zdravšie vlasy? Vzorec na posilnenie vlasov v našom šampóne je dokonalým doplnkom našich vitamínov na rast vlasov.

  • Viditeľne hustejšie a zdravšie vlasy
  • Zvýšte pevnosť vlasov so zníženým lámaním
  • Zlepšenie lesku, hustoty, ovládateľnosti a mäkkosti
  • Vhodný na každodenné použitie.

Hydrolizované pšeničné bielkoviny

Prírodná zložka pochádzajúca z pšeničných klíčkov s nízkou molekulovou hmotnosťou, čo znamená, že môže ľahko preniknúť do vlasovej šachty a absorbovať ju do vnútorných vlákien vlasov. Má schopnosť priťahovať a zadržiavať vlhkosť vo vlasoch, čo dodáva vlasom ďalší objem a plnosť.

Aminokyseliny

Posilnite a zvlhčite vlasy kvôli ich zvyku priťahovať vodu. Pomáhajú poškodeným vlasom vylepšiť ich povrch a pevnosť, výsledkom čoho sú hladšie pramene, ktoré sa menej lámu.

Panthenol

Derivát vitamínu B5 a zvlhčovadlo znamená, že pomáha zadržiavať vodu a zvlhčuje vlasové pramene. je schopný preniknúť do kutikuly a vstúpiť do vlasovej šachty, kde pomáha pri zadržiavaní vlhkosti a dodáva objem.

Ako používať Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame používať každý deň! Malé množstvo vmasírujte do mokrých vlasov, napeňte a potom opláchnite. Top tip, kefovaním vlasov pred osprchovaním pomôžete uvoľniť akékoľvek zamotanie a uľahčíte proces umývania, čo tiež zníži lámavosť! Ak chcete dosiahnuť optimálne výsledky, používajte spolu s našim kondicionérom na rast vlasov.

Ako to funguje

Vlasy za pomoci panthenolu na zahustenie vlákien a hydrolyzovaných pšeničných bielkovín, zníži lámanie. Vaše vlasy zostanú dlhé, silné a hustejšie.

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml - parametre produktu

KategóriaŠampóny

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml - história ceny a dostupnosti

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hairburst Šampón pre dlhšie a silnejšie vlasy 350ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?