Nemý sluha strieborný chróm RD1254

Nemý sluha strieborný chróm RD1254

Nemý sluha strieborný chróm RD1254

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nemý sluha strieborný chróm RD1254 - popis produktu

Nemý sluha strieborný chróm RD1254Záhyby na oblečení sú nepríjemné, zvlášť po tom, čo už boli vyžehlené. Aby sa tomu zabránilo, hrá dôležitú úlohu správne skladovanie odevov. Praktický kovový komorník je ideálny na zavesenie oblekov, košieľ, búnd, šiat a nohavíc úhľadne a bez pokrčenia. Je nielen priestorovo nenáročný, ale aj samostatne stojací. Napriek malej ploche zaisťuje váha rohovej časti nohy stabilný a bezpečný stojan.Charakteristika:Klasický komorník: Ideálny na elegantné zavesenie oblekov, búnd, nohavíc a iných odevovBez záhybov: Široký vešiak na oblečenie zaručuje, že si košele a saká udržia svoj tvar - nohavice je možné zavesiť cez zábradlieSamostatne stojace: Stojan umiestnite kdekoľvek do miestnosti podľa vlastného želania - nie je potrebné vŕtanie, stabilný stojanÚspora miesta: Nožná časť má iba približne 27 x 21 cm - možno ju umiestniť aj do malých rohov, ktoré by inak zostali nevyužité - ľahká a rýchla montážModerný dizajn: Obdĺžniková časť chodidla a štvorcové tyče, striebornej farbe z lesklého kovu - jednoduché a elegantné. Dokonale zapadne do vášho interiéruObsah:1x nemý sluha, demontovanýMontážny materiálParametre:Rozmery: V x Š x H: cca 111 x 45 x 21 cmVáži asi 3,3 kgZ kvalitného kovuFarba: lesklé striebroRD10021254

Produkt Nemý sluha strieborný chróm RD1254 patrí do skupiny produktov Nemý sluha, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nemý sluha strieborný chróm RD1254 - parametre produktu

Nemý sluha strieborný chróm RD1254 - história ceny a dostupnosti

Nemý sluha strieborný chróm RD1254 - ďalšie zaujímavé produkty

Nemý sluha strieborný chróm RD1254 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?