Nemý sluha chrómovaný, rd4586

Nemý sluha chrómovaný, rd4586

Nemý sluha chrómovaný, rd4586

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 - popis produktu

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 chrómovaný Moderný dizajn 2 strmeňmi Stabilný stojan Nemý sluha na prvý pohľad Rozmer kompletný H x Š xh: cca 106 x 49 x 20 cm Stojan na výšku H x Š x V: približne 3 x 31,5 x 20 cm Vyrobené z chrómovaného kovu a plastu Váží asi 3,6 kg pre moderný domov Chcel by si visieť oblek, košeľu alebo sako bez záhybov ? Potom je chrómovaný sluha horúcim tipom a silnou alternatívou k nemotorným vešiakom. Mužský komorník môže byť nastavený tak, aby šetril miesto. Dokonca aj vtedy, keď je tichý sluha namontovaný bez vŕtania, je vďaka ťažkej základni veľmi stabilný. So svojim rovnako jednoduchým a ušľachtilým chrómovým vzhľadom sa dokonale hodí k mnohým štýlom nábytku. podrobnosti o produkte Zaveste oblečenie bez záhybov a vrások Na košele, bundy, obleky a oveľa viac. Nadčasový krásny chrómový vzhľad Postavte sa rýchlo bez vŕtania Stabilný stojan vďaka silnej základni dodávka 1x nemý sluha v jednotlivých častiach S montážnym materiálom rd 10024586

Produkt Nemý sluha chrómovaný, rd4586 patrí do skupiny produktov Nemý sluha, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 - parametre produktu

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 - história ceny a dostupnosti

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 - ďalšie zaujímavé produkty

Nemý sluha chrómovaný, rd4586 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?