Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely - popis produktu

Radi by sme Vám predstavili úžasný tylový baldachýn nad postieľku s pom pom guličkami. Súčaštou baldachýnu sú aj 4 pom pom bambuľky, kde každá bambuľka má priemer cca 10 cm. Pom pom balachýn je dokonalým doplnkom pre detskú izbu a postieľku. Je vyrobený z kvalitného jemného tylu, ktorý dodáva jemnosť a prirodzenú eleganciu každému interiéru. Na jeho výrobu bolo použitých až 8 metrov tylu, čo zaručuje jeho bohaté a vzdušné riasenie.

Dĺžka baldachýnu je 150 cm, takže poskytuje dostatok priestoru na ochranu a vytvorenie príjemného a útulného miesta pre vaše dieťa. Baldachýn viete jednoducho upevniť na špeciálny stojan, ktorý je dostupný v našej ponuke.

  • dĺžka: 150 cm
  • materiál: kvalitný tyl
  • odporúčanie: prať ručne pri teplote 30°C
  • navrhnuté a vyrobené v EU.

Balenie obsahuje: - Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - 2 girlandy- každá  s dvoma pom pom bambuľami (celkovo 4 pom pom bambuľky)

Produkt Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely patrí do skupiny produktov Detské postieľky, nájdete ho v e-shope Lovel.sk.

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely - parametre produktu

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely - história ceny a dostupnosti

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely - ďalšie zaujímavé produkty

Nebesá/ baldachýn nad postieľku Pom pom - biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?