Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,59 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Mandľová múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Produkt NATURAL JIHLAVA Múka mandľová jemne mletá natural 200 g má priradený EAN kód 8595617903919.
Kategória | Strúhanka |
EAN | 8595617903919 |
Mandľová múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku
Mandľová múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku
Celozrnná múka špaldová má orieškovú vôňu a je mletá z celého zrna, obsahuje bielkoviny a vlákninu
Celozrnná múka špaldová má orieškovú vôňu a je mletá z celého zrna, obsahuje bielkoviny a vlákninu
Celozrnná múka špaldová má orieškovú vôňu a je mletá z celého zrna, obsahuje bielkoviny a vlákninu
Celozrnná múka vhodná na slané i sladké pečenie
Múka celozrnná pšeničná v bio kvalite vhodná na pečenie
Múka celozrnná ražná vhodná na každodenné pečenie, pečivo je hutnejšie a zasýti na dlhšiu dobu
Múka celozrnná ražná v bio kvalite vhodná na každodenné pečenie, pečivo je hutnejšie a zasýti na dlhšiu dobu
Pšenová strúhanka bez lepku je zdravšou variantou klasickej strúhanky. | | Zloženie: Extrudovaná pšeničná krupica. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1474 kJ / 348 kcal | Tuky 1,40 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,20 g | Sacharidy71 g z toho cukry 0,70
Natural Jihlava Múka kukuričná polohrubá 400 g Kukuričnú múku hladkú môžeme použiť na zahustenie omáčok a polievok, hodí sa aj ako spojivo pri výrobe fašírok a sekanej
Jemná ryžová krupička je vyrobená z ryžovej múky vysokej kvality. Je prirodzene bezlepková, veľmi výživná a ľahko stráviteľná. | | Zloženie: Ryžová krupica z lúpanej ryže. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1464 kJ / 350 kcal | Tuky 0,40 g z toho nasýtené
Mandľová múka natural a vegan. | Vyrába sa zo sladkých mandlí. Je vhodná ako náhrada bežnej múky pre bezlepkovú diétu, vegánov a vegetariánov. Výborne sa hodí na pečenie dezertov, koláčov a sladkostí
Mandľová múka sa vyrába zo sladkých mandlí natural. Je vhodná ako náhrada klasickej múky pre bezlepkovú diétu, vegánov i vegetariánov
Gaštanová múka je prirodzene bezlepková a je teda vhodná aj pre celiakov a osoby dodržiavajúce bezlepkovú diétu. Gaštanová múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. | | Zloženie: 100% gaštany. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1570 kJ / 372 kcal | Tuky 3,6 g z
Blanšírované mandle sekané na jemnú múku
Tapiokový alebo maniokový škrob (niekedy označovaný ako múka) je prirodzene bezlepkový a má neutrálnu chuť. Má vynikajúce pekárske vlastnosti. Tapioka má široké využitie, je možné ju pridať do bezlepkovej múky a zlepšiť konzistenciu hotových jedál. Je vhodný na
Zelená káva obsahuje vysoký podiel kyseliny chlorogénovej a polymerických fenolov. Tie patria medzi silné antioxidanty a prispievajú k detoxikácii organizmu. Pomáhajú urýchliť funkciu metabolizmu, podporujú spaľovanie tukov a priaznivo vplývajú na vysokú hladinu krvného tlaku
Ovsené vločky ľahko stráviteľné, obsahujú rozpustnú vlákninu
Múka Nominal Celozrnná špaldová múka jemne mletá 1000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Celozrnná špaldová múka NominalJemne mletá, 1 000 gCelozrnná špaldová múka Nominal je základnou surovinou rôznych ciest určených na pečenie. Má jemnú orieškovú chuť a
Miso v preklade znamená ,,fermentovaná fazuľa“. Je to tradičná japonská, kvasená potravina, ktorá je populárna po celom svete. Ide o druh korenia, ktorého základom je sója. Kuchári a nadšenci kulinárskych špecialít ho obľubujú kvôli komplexnej, bohatej chuti a schopnosti
Bezlepkové ovsené vločky sú najme vhodné pre celiatikov a alergikov. Ovsené vločky sú výborné a rýchle na raňajky! Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných chlebov a pod. | | Zloženie: Ovsené vločky bez lepku s