Najznámejšie antické úslovia #18159

Najznámejšie antické úslovia #18159

Najznámejšie antické úslovia #18159

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Najznámejšie antické úslovia - popis produktu

Elektronická kniha Najznámejšie antické úslovia:Určite z času na čas začujete niekoho povedať: „Kocky sú hodené,“ alebo „dostal som danajský dar.“ Možno presne neviete, čo tieto prirovnania znamenajú a odkiaľ sa vzali. Zrozumiteľnú odpoveď, napísanú tak, aby jej porozumeli aj deti, nájdete v tejto knihe. Vybrali sme dvadsaťjeden najpoužívanejších ustálených slovných spojení, ktoré majú svoj pôvod v gréckych a rímskych dejinách, bájach a povestiach. Ktoré činy a ľudské osudy inšpirujú už stovky generácií natoľko, že stále zostávajú súčasťou nášho jazyka? Zoznámte sa s nimi, a keď začujete niekoho hovoriť, „kopla ma múza“, budete už vždy vedieť, čo tým myslí...

Produkt Najznámejšie antické úslovia #18159 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektronické knihy, patrí značke Albatros Media Slovakia, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Najznámejšie antické úslovia - parametre produktu

Najznámejšie antické úslovia - história ceny a dostupnosti

Najznámejšie antické úslovia - ďalšie zaujímavé produkty

Najznámejšie antické úslovia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?