Muziker Cases FANTOM

Muziker Cases FANTOM

Muziker Cases FANTOM

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Muziker Cases FANTOM - popis produktu

Pevný kufor špeciálne navrhnutý na klávesy Roland Fantom je vyrobený z odolnej preglejky. Odolná konštrukcia váš chráni nástroj pri preprave a na cestách na koncerty. Rohy a hrany kufra sú pokovované takže odolajú častému nakladaniu a vykladaniu z auta a prípadným náhodným nárazom. Kufor obsahuje dve sklopné madlá na prednom a zadnom konci a jedno pogumované madlo v strede. Motýlikové zámky bezpečne uzatváraju kufor. Interiér je vypolstrovaný tvrdou penou presne vytvarovanou pre obrysy keyboardu Roland Fantom. Vhodný pre značku: Roland Rukoväť: Áno Krajina pôvodu: Slovensko Vhodné pre: Keyboard Výška (cm): 16.0 Šírka interiéru (mm): 403.0 Počet kolies: 2 Počet klávesov: 61 Typ: Pevný kufor Vnútorná výška (mm): 106.0 Farba: Čierna Dĺžka (cm): 114.0 Šírka (cm): 46.0 Dĺžka interiéru (mm): 1084.0

Produkt Muziker Cases FANTOM patrí do skupiny produktov Obaly na kufre, patrí značke Muziker Cases, farebné prevedenie je Black.

Muziker Cases FANTOM - parametre produktu

Muziker Cases FANTOM - história ceny a dostupnosti

Muziker Cases FANTOM - ďalšie zaujímavé produkty

Muziker Cases FANTOM - ako nakúpiť najvýhodnejšie?