Muziker Cases Genos Road Case

Muziker Cases Genos Road Case

Muziker Cases Genos Road Case

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Muziker Cases Genos Road Case - popis produktu

Pevný a odolný kufor Muziker Cases vhodný pre modely Yamaha Genos. Základ tvorí čierna preglejka na hranách spevnená hliníkovými panelmi, rohy sú chránené zaguľatenými krytmi. Je použitý uzamykací systém Butterfly Lock. Na prenášanie slúži kovová rukoväť. Vnútro je primerane vypolstrované s výrezmi po bokoch pre ľahšie vkladanie / vyberanie nástroja. Rukoväť: Áno Vhodný pre značku: Yamaha Materiál: Preglejka;Hliník Zips: Nie Popruh: Nie Krajina pôvodu: Slovensko Vhodné pre: Yamaha Genos Polstrovanie: Áno Vnútorná hĺbka (mm): 456.0 Šírka interiéru (mm): 1234.0 Farba: Čierna Vnútorná šírka: 1234 mm Zámok: Butterfly Lock Dĺžka interiéru (mm): 138.0 Farba podľa výrobcu: Čierna Typ: Kufor Vnútorná výška: 138 mm Vnútorná hĺbka: 456 mm

Produkt Muziker Cases Genos Road Case je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obaly na kufre, patrí značke Muziker Cases, farebné prevedenie je Black, materiálové prevedenie je Aluminium Plywood, Plywood Aluminium, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Muziker Cases Genos Road Case - parametre produktu

FarbaBlack
MateriálPlywood Aluminium
KategóriaObaly, Kufre, Klávesy, Klávesnice, Obaly na kufre
ZnačkaMuziker Cases
FarbaBlack
MateriálAluminium Plywood, Plywood Aluminium
E-shopMuziker.sk

Muziker Cases Genos Road Case - história ceny a dostupnosti

Muziker Cases Genos Road Case - ďalšie zaujímavé produkty

Muziker Cases Genos Road Case - ako nakúpiť najvýhodnejšie?