Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) #5808593

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) #5808593

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) #5808593

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) - popis produktu

Vždy po ruke

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® vám ponúka hneď 18 základných nástrojov, ktoré sa vám môžu hodiť v prípade, že potrebujete nastaviť vašu zbraň, ale nemáte práve prístup k dielni a potrebným zariadeniam. Ide tak o skvelú pomôcku pre všetkých, ktorí chcú mať základné nástroje pre prípadnú údržbu vždy po ruke v kompaktnom a praktickom rozmeru. Tool je určený pre pištole, pušky a brokovnice.

Pre všetkých strelcov

Telo Multitoolu je designované s ohľadom na čo najvyššiu praktickosť, rozhodne tak oceníte ergonomicky tvarované telo nástroje a nízku hmotnosť, vďaka ktorej nemusíte váhať, či si so sebou nástroj pribalíte. Pokiaľ už máte so sebou zbraň, je táto sada nástrojov naozaj nenahraditeľným pomocníkom vo chvíľach, keď sa zbrani z nejakého dôvodu zhorší jej streleckej vlastnosti. Vďaka Multitoolu pri sebe máte najbežnejšie nástroje, ktoré vám môžu pomôcť pri oprave či údržbe zbrane.

Premyslená konštrukcia - 18 v 1

Konštrukcia Multitoolu prichádza so špeciálnym gripom, vďaka ktorému užívateľ jednoducho a pohodlne docieli pákového efektu a ideálneho krútiaceho momentu pre prácu na svojej zbrani. Vonkajšie časti nástroja sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, doplnené o protišmykovú vložku. Vrchná strana nástroja v sebe ukrýva miesto pre uskladnenie 4 bitov (2 ploché, 2 krížové), ktoré možno umiestniť do magnetického úchytu na prednej strane toolu. Okrem bitov ponúka multitool tiež množstvo najčastejšie používaných torx kľúčov a imbusov. Strelci ocenia nástroj pre nastavenie puškohľadu, praktický nôž, vytlačovač čapov alebo kľúč na jednoduchú výmenu zahrdlenia brokovnice.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • 18 nástrojov v 1
  • odolná konštrukcia
  • kompaktné rozmery
  • nízka hmotnosť
  • protišmyková úprava
  • ľahká prístupnosť k nástrojom
  • kvalitné spracovanie
  • ergonomický tvar

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) - parametre produktu

KategóriaMultitooly

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) - história ceny a dostupnosti

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) - ďalšie zaujímavé produkty

Multitool pre údržbu a nastavenie zbrane Real Avid® – Čierna / strieborná (Farba: Čierna / strieborná) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?