Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) #5808541

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) #5808541

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) #5808541

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) - popis produktu

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid ponúka celý rad nástrojov, ktoré využijete pri nastavení či úpravách zbraní. Konkrétne potom táto vychytávka kombinuje 37 užitočných nástrojov.

Perfektný pomocník do nepohody

Niet pochýb, že multifunkčné nástroje sú skvelými parťákmi. A čo potom, keď obsahujú toľko rôznych nástrojov. Musíme tiež spomenúť, že hoci toto náradie obsahuje mnoho nástrojov vhodných pre nastavenie zbraní, jeho súčasťou sú aj tie, ktoré využijete v každodennom živote. Čo napríklad taký otvárač na fľaše?

Molle kompatibilné nylonové puzdro využijete nielen na cestách

Výrobca však nemyslel len na super kombináciu veľkého množstva nástrojov. Súčasťou balenia je aj nylonové puzdro, ktoré má (nielen) ochrannú funkciu. To je navyše MOLLE kompatibilné.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kombinuje 37 rôznych nástrojov
  • jeho súčasťou je napríklad šesťhranný kľúč, otvárač na fľaše, súprava bitov, štiepacie kliešte, čepeľ, plochý skrutkovač, nástroj na nastavenie mieridiel, nájdete tu aj škrabky na uhlík
  • súčasťou balenia je aj nylonové puzdro (MOLLE kompatibilné)

Tento produkt nájdete v skupine Multifunkčné náradie, vyrába ho značka Real Avid®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) - parametre produktu

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) - história ceny a dostupnosti

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) - ďalšie zaujímavé produkty

Multifunkčné zbraňové náradie GUN TOOL MAX® od Real Avid – Čierna / sivá (Farba: Čierna / sivá) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?