Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Bioharmonie Špaldová múka chlebová 1000 g Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na pečenie v domácich pekárňach aj v peci či rúre. Zloženie: špaldová múka bio Alergény: Výrobok obsahuje lepok. Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75% Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky
Špaldová múka chlebová od ozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí Vaše cesta na chlieb, žemle, bagety, rohlíky, buchty i pizzy. Múka sa melie v bio mlyne. Špeciálne pre špaldu sa používa technické vybavenie tak, aby jej mletie bolo šetrné, jemné a múka si zachovala čo najviac živín. Jej vôňu a orieškovu chuť si proste zamilujete.
Špaldová chlebová múka v biokvalite je hladká a tmavá. Užitočná pre jednoduchšie pečenie vášho domáceho chleba. Je vhodná na pečenie chleba v domácich pekárňach, v peci či rúre.
Produkt PRO-BIO obchod.spol. s r.o. Múka špaldová chlebová 1 kg PROBIO je označený EAN kódom 8595582420831.
Speciální výživa | VEGANSKÉ |
Alergenů | LEPEK |
energetická hodnota (kJ) | 1456 |
energetická hodnota (kcal) | 344 |
tuky (g) | 1,8 |
nasycené mastné kyseliny (g) | 0,3 |
sacharidy (g) | 67 |
cukry (g) | 1,4 |
vláknina (g) | 5,2 |
bílkoviny (g) | 12 |
sůl (g) | ‹0,01 |
složení | špaldová mouka bio |
skladování | Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% |
Kategória | Strúhanka, Krupica |
EAN | 8595582420831 |
Bioharmonie Špaldová múka chlebová 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatých ciest, na bábovky, perníky makovníky a bublaniny. Je vhodná na trené a
Špaldová múka hrubá - varenie bez nej si už nevieme predstaviť. Špaldová múka hrubá sa od klasickej pšeničnej líší predovšetkým svojou typickou orieškovou vôňou a chuťou. Výborne sa s ňou zahusťujú polievky , omáčky i zmesi na placky či fašírky. Dodajte svojmu pečivu
Bioharmonie Špaldová múka biela hladká 1000 g | | Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná na všetky druhy pečenia, prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v oble a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová múka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chlieb, quiche, pizzu.... | Tip: Ak
Bioharmonie Chlebová múka pšeničná 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná
Bioharmonie Chlebová múka ražná 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Krupica špaldová celozrnná 400 g | | Krupica je nahrubo zomleté zrno obilia. Medzi krupicou a múkou je rozdiel len v hrubosti mletia. Hrubá múka je o niečo jemnejšia zomletá krupica. | | Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom
Hladká špaldová múka v biokvalitě. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vákniny. Pšeničná múka hladká je vhodná k príprave koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a
Country Life Múka špaldová celozrnná hrubo mletá BIO 1 kg | | Celozrnná múka sa vyznačuje tým, že sú pokrmy tmavšie, než sme zvyknutí. Múka krásne vonia a výborne chutí. | | Od bežnej múky sa líši obsahom otrúb. Je vhodná na pečenie, vyprážanie i napríklad na prípravu
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Špaldová hladká múka pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť
Špaldová celozrnná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn a dodáva pokrmom jemnú orieškovú chuť a vôňu
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatych ciest, na bábovky, perníky, mokovníky a bublaniny. Je vhodnu na trené a
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie sa doporučuje používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka hladká je vhodná na prípravu koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a
Bioharmonie Celozrnná múka pšeničná (jemne mletá) 1000 g | | Popis: Celozrnná pšeničná múka jemne mletá je alternatívou ku klasickej hladkej múke pšeničnej. Je vymletá z celého zrna, z ktorého nie sú odstraňované obalové vrstvy. Odporúčame pridávať celozrnnú múku pri
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná k príprave tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba
Pohanková krupica chutná veľmi. Pohanková krupica je ideálna pre rannú bezlepkovú krupicovú kašičku. Chutná báječne s kakaom, škoricou alebo javorovým sirupom. Melie sa v celozrnnej variante v bezlepkovom bio mlyne. Budete ju mať veľmi radi i v podobe knedlíčkov, nokov a jemnej
Bioharmonie Celozrnná múka jačmenná (jemne mletá) 1000 g | | Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest. | | Zloženie: celozrnná múka
BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov, minerálov a dôležitých živín. Navyše, je dobre
Bezlepková múka univerzálne použiteľná pre pečenie chleba a drobného pečiva, na prípravu najrôznejších zákuskov, buchiet, koláčov a báboviek | | Bezlepková mouka Michalík II. je vyrobena z kukuřičného škrobu a sójové mouky. | | Obsah: 1 kg | | Zloženie: Kukuřičný škrob,