Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vákniny. Pšeničná múka hladká je vhodná k príprave koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a omáčok. Technológia výroby múky umožňuje zbierať zrno takmer 'priamo z poľa' a zrno spracovávame od jeho počiatku - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Sušíme šetrne teplým vzduchom a konečný produkt si tak zachováva svoje živiny. Múka sa nemelie do zásoby a preto je vždy čerstvá a voňavá. Pšenica pochádza z ekopolí. Keď sa pestuje, tak len šetrnou formou, s ohľadom na pôdu, vodu, vtáky, hmyz... Nákupom tohto produktu chránite prírodu i svoje zdravie.
Bioharmonie Pšeničná múka biela hladká 1000g Popis: Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná najmä pre pečenie múčnikov, prípravu palaciniek, báboviek, tort, vianočného pečiva alebo k zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k zákazníkovi múka dostala vždy čo najčerstvejšie. Zloženie: pšeničná múka bio Alergény: Výrobok obsahuje lepok. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75% Výživové údaje na 100 g: kJ 1531 / kcal 361; tuky 1g; z toho nasýtené mastné kyseliny
Produkt PRO-BIO obchod.spol. s r.o. Múka pšeničná hladká 1 kg BIO PROBIO popisuje EAN kód 8595582420657.
Speciální výživa | VEGANSKÉ |
Alergenů | LEPEK |
energetická hodnota (kJ) | 1460 |
energetická hodnota (kcal) | 344 |
tuky (g) | 1,7 |
nasycené mastné kyseliny (g) | 0,22 |
sacharidy (g) | 68,9 |
cukry (g) | 1,1 |
vláknina (g) | 3,1 |
bílkoviny (g) | 11,9 |
zloženie | 100 % pšeničná mouka hladká BIO |
skladovanie | Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% |
Kategória | Strúhanka, Krupica |
EAN | 8595582420657 |
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vákniny. Pšeničná múka hladká je vhodná k príprave koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a
Všestranná hladká pšeničná múka. Vďaka biokvalite neobsahuje zvyšky pesticídov. Vhodná na pečenie, zahusťovanie, vyprážanie alebo varenie
Bioharmonie Chlebová múka pšeničná 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná
Celozrnná pšeničná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn
Bioharmonie Celozrnná múka pšeničná (jemne mletá) 1000 g | | Popis: Celozrnná pšeničná múka jemne mletá je alternatívou ku klasickej hladkej múke pšeničnej. Je vymletá z celého zrna, z ktorého nie sú odstraňované obalové vrstvy. Odporúčame pridávať celozrnnú múku pri
Celozrnná pšeničná múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Všestranná polohrubá pšeničná múka. Vďaka biokvalite neobsahuje zvyšky pesticídov. Vhodná na pečenie, vyprážanie alebo varenie
Bioharmonie Špaldová múka biela hladká 1000 g | | Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná na všetky druhy pečenia, prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k
Celozrnná pšeničná múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Celozrnná pšeničná múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Bioharmonie Špaldová múka chlebová 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Hladká špaldová múka v biokvalitě. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatých ciest, na bábovky, perníky makovníky a bublaniny. Je vhodná na trené a
Pohanková krupica chutná veľmi. Pohanková krupica je ideálna pre rannú bezlepkovú krupicovú kašičku. Chutná báječne s kakaom, škoricou alebo javorovým sirupom. Melie sa v celozrnnej variante v bezlepkovom bio mlyne. Budete ju mať veľmi radi i v podobe knedlíčkov, nokov a jemnej
Bioharmonie Celozrnná múka jačmenná (jemne mletá) 1000 g | | Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest. | | Zloženie: celozrnná múka
Biela biomúka na slávnostné pečenie. Na bežné pečenie sa doporučuje používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje veľa vlákniny. Pšeničná múka hladká je vhodná k príprave koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a
Bioharmonie Chlebová múka ražná 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Country Life Múka ražná celozrnná jemne mletá BIO 1 kg | | Celozrnná múka sa líši od bielej tým, že je spracované a mleté celé vyčistené zrno obilnín. Nie sú odstraňované obalové vrstvy a klíček, ktoré obsahujú najväčšie množstvo cenných látok (vitamíny,
Špaldová múka hrubá - varenie bez nej si už nevieme predstaviť. Špaldová múka hrubá sa od klasickej pšeničnej líší predovšetkým svojou typickou orieškovou vôňou a chuťou. Výborne sa s ňou zahusťujú polievky , omáčky i zmesi na placky či fašírky. Dodajte svojmu pečivu
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v oble a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová múka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chlieb, quiche, pizzu.... | Tip: Ak
Špaldová hladká múka pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť
Celozrnná žitná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn