AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor)

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor)

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 289,55 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) - popis produktu

Zásuvková mraznička AEG ATB48E1AW Praktická zásuvková mraznička AEG ATB48E1AW je úsporný model, ktorý si vyslúžil zaradenie do energetickej triedy E. Disponuje celkom 81 litrami čistého objemu. Rozhodne nebude v domácnosti rušivým elementom, pretože jej hlučnosť nepresahuje 38 dB. Maximálny mraziaci výkon spotrebiča dosahuje 10 kg/24 h. Všetky nastavenia vykonáte prostredníctvom mechanického ovládania. Jednoduchý a plynulý prístup k obsahu mrazničky zabezpečuje externé držadlo. LowFrost pre jednoduché a menej časté odmrazovanie Mraznička s technológiou LowFrost a skrytými chladiacimi okruhmi minimalizuje tvorbu námrazy a tým znižuje frekvenciu aj náročnosť odmrazovania. Pre vynikajúce a pohodlné skladovanie Táto priestranná voľne stojaca mraznička je ideálna pre rodinný život. Vnútorný priestor so systémom OptiSpace poskytuje dostatok miesta medzi policami a všetky boxy mrazničky sa dajú vybrať. Skladujte veľa potravín naraz. Robustnejšie a stabilnejšie vďaka bezpečnostnému sklu Pre optimálnu stabilitu a každodenné použitie sú všetky police vyrobené z bezpečnostného skla - najlepšieho materiálu, ktorý zaisťuje veľkú spoľahlivosť. Dokonale čerstvé potraviny Vďaka funkcii Frostmatic neprídu čerstvé potraviny o svoj svieži vzhľad a plnú chuť. Po ich vložení do mrazničky sa mraziaci výkon okamžite spustí na maximum, aby sa potraviny čo najrýchlejšie zmrazili. Akonáhle sa tak stane, prejde spotrebič späť do svojho štandardného nastavenia. Päťročná záruka na motor Zažite päť rokov pokojnej mysle so zárukou na motor (kompresor). Záruka sa vzťahuje na všetky škody spôsobené bežnou prevádzkou.

Mraznička šuplíková; AEG ATB48E1AW; Výška (cm): 85; Technológia: Low Frost; Energetická trieda (norma E20): E ; Ovládanie: Mechanické, vrchný panel; Čistý objem chladiaceho priestoru / mrazničky (l): 0/81; Hlučnosť (dB): 38; Farba: Biela; Rozmery VxŠxH (mm): 845x560x575; En.trieda (norma E20): E; Ďalšie funkcie: Fast Freeze

MRAZNIČKA . S TECHNOLÓGIOU LOWFROST JE ODMRAZOVANIE ĽAHŠIE A POTREBNÉ MENEJ ČASTO . Úsporná voľne stojaca mraznička s pokrokovou technológiou LowFrost, vďaka ktorej je odmrazovanie ľahšie a menej často potrebné, použitím skrytých

Produkt AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) patrí do skupiny produktov Mrazničky skriňové, je v ponuke značky AEG vo veľkosti 845 mm, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Okay.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) popisuje EAN kód 7332543741007.

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) - parametre produktu

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) - história ceny a dostupnosti

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) - ďalšie zaujímavé produkty

AEG ATB48E1AW + Záruka 5 rokov na motor (kompresor) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?