MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá #6473627

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá #6473627

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá #6473627

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá - popis produktu

Dres Monton PRO je vyrobený zo šiestich funkčných materiálov, ktoré vás udržia v pohodlí a komforte. V prednej časti je použitá technická tkanina MIXC, na zadnej strane je mäkká chladivá pruhovaná tkanina. Farebné reflexné logo Monton s tepelným prenosom na ramene. Reflexné úchyty v páse zvyšujú ich viditeľnosť pri jazde v prostredí so zníženou intenzitou svetla. -Bezšvové lemy rukávov -Kompozitné reflexné úchyty na páse -Hladký posuvný zips YKK -Zosilnené 2 zadné vrecká s dvojitými bočnými sieťovanými vreckami na vrchu STRIH: zúžený, BENEFIT: bezlemové ukončenie rukávov, regulácia vlhkosti, odvádza pot, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, reflexné, elastické, anatomické, ZAPÍNANIE: YKK® zips, zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +22°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +40°C, ROČNÉ OBDOBIE: leto, PREVEDENIE: reflexné prvky, 2 zadné vrecká, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka Monton, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaMonton
VeľkosťXS
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá - história ceny a dostupnosti

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - PRO STARSHINE - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?