MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová - popis produktu

Väčšina dresu je vyrobená z tkaniny UltraDeanMilk, ktorá je priedušná, ľahká a na dotyk hodvábna. Tkanina DeanDot s chladiacou technológiou sa tiahne od rukávov až po hornú časť chrbta. Sieťované lemovanie na spodnej časti chrbta je dôležitým prvkom pri jazde v horúčavách a umožnilo zvýšiť priedušnosť. Vôbec sa tu nenachádza prebytočný materiál, ktorý by sa zachytával vo vetre. Nízkoprofilový golier a lepené rukávy ponúkajú vynikajúcu estetiku. -Tri zadné vrecká a štvrté na zips na uloženie cenností -Regulácia teploty -3 Rôzne tkaniny pre lepší výkon v teplom počasí -Bezšvové ukončenia -Kompresné talianske elastické úchyty zabraňujú vyhrňovaniu dresu STRIH: zúžený, BENEFIT: bezlemové ukončenie rukávov, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, ľahké, elastické, bezšvové rukávy, ZAPÍNANIE: YKK® zips, zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: spinning, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +22°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +34°C, ROČNÉ OBDOBIE: leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, zúžený strih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: UltraDeanMilk, DeanDot, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Monton, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, fialová, ružová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová - parametre produktu

Farbaružová/čierna/fialová
Veľkosťružová/čierna/fialová
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaMonton
VeľkosťXS
FarbaČIERNA, fialová, ružová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová - história ceny a dostupnosti

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová - ďalšie zaujímavé produkty

MONTON Cyklistický dres s krátkym rukávom - CARDIN - ružová/čierna/fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?