Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - popis produktu

V našej novej kolekcii máme fantastický model elegantných sandálov, ktorý sme práve pridali. Tieto nádherné modré sandále sú vyrobené z mäkkej látky, ktorá pochádza z ekologickej výroby, pretože nám záleží na spolunažívaní s prírodou. Ich klín je ozdobený prírodnou jutovou výšivkou a štýlový dizajn dodá každému kroku žiaru.Naše hlavné zameranie je na vaše pohodlie, preto sme do týchto sandálov pridali vložku z priateľskej k životnému prostrediu kože. Táto kombinácia materiálov zajišťuje, že si budete môcť užívať celý deň bez nepohodlia. Navyše, gumová podrážka zabezpečuje, že nebudete šmýkať sa a že vaša bezpečnosť bude na prvom mieste.Tieto sandále majú otvorenú hranatú špičku, ktorá prispieva k pohodli. Ak si však nie ste istí s veľkosťou, môžete sa pozrieť na našu veľkostnú tabuľku, ktorá vám pomôže vybrať správnu veľkosť.Tieto sandále nie sú len bežné, sú skvelou príležitosťou oživiť váš letný šatník nadčasovým štýlom. Buďte okúzľujúcim doplnkom tohto leta a vytvorte si jedinečný vzhľad s týmito úžasnými a pohodlnými sandálmi z mäkkej látky.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii modrá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sandále, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Zapínaniešnurovacie
Vnútorný materiálekologická koža
Výška podpätku / platformy9 cm
Vzordvojfarebný
Farbamodrá
Typ podpätkuklinový
Zateplenienie
Špička topánkyotvorená
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
KategóriaDámska obuv, Sandále, Sandály, Dámske sandále
ZnačkaRouzit
Veľkosť37
Farbamodrá
E-shopRouzit.sk

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - história ceny a dostupnosti

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Modré semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?