Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - popis produktu

Naša kolekcia elegantných sandálov je teraz obohatená o tento nádherný model. Tieto krásne hnedé sandále zo semišovej látky sú vyrobené z ekologického materiálu, aby sme boli v harmónii s prírodou. Ich klín je zdobený jutovým vrkôčikom a okúzľujúci prepletaný dizajn pridáva šmrnc každému kroku.Náš hlavný dôraz sme kládli aj na vaše pohodlie a preto sme do sandálov pridali stielku vyrobenú z ekologickej kože. Táto dokonalá kombinácia materiálov zaručuje, že si budete môcť užívať celý deň bez pocitu nepohodlia. Okrem toho, gumová podrážka vás ochráni pred šmykľavými podmienkami, čoho bonusom je vaše bezpečie.Tieto sandále majú tiež otvorenú hranatú špičku, ktorá prispieva k ešte pohodlnejšiemu noseniu. Ak si nie ste istí s veľkosťou, neváhajte sa pozrieť na našu veľkostnú tabuľku, ktorá vám pomôže vybrať tú najlepšiu veľkosť pre vás.Nejde len o obyčajný pár sandálov, je to príležitosť doplniť vašu letnú šatník s nadčasovým štýlom. Buďte okúzľujúcim doplnkom leta, poďte a skrášlite každý vzhľad s týmito úžasnými semišovými sandálmi.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sandále, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Zapínaniešnurovacie
Vnútorný materiálekologická koža
Výška podpätku / platformy9 cm
Vzorjednofarebný
Farbahnedá
Typ podpätkuklinový
Zateplenienie
Špička topánkyotvorená
KategóriaDámska obuv, Sandály, Sandále, Dámske sandále
ZnačkaRouzit
Veľkosť37
Farbahnedá
E-shopRouzit.sk

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - história ceny a dostupnosti

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé semišové sandále s klinovým podpätkom na šnurovanie - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?