Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá - popis produktu

Malá LED baterka Mini Mag-Lite Mag-Lite je pravdepodobne najznámejšia zo všetkých značiek bateriek, ktorá si tiež vyžaduje vynikajúcu kvalitu, dobrú energetickú účinnosť a obrovský výkon. Dokazuje to aj Mini Mag-Lite LED horák. Šikovná lampa je ideálna na cesty a dá sa pohodlne uložiť do ľubovoľného vrecka. Štyri režimy osvetlenia umožňujú rôzne úrovne osvetlenia a nastavenia: 100% svetelný výkon, 25% svetelný výkon (režim úspory energie), režim blikania a signál SOS (3 x krátky, 3 x dlhý, 3 x krátky). Režimy sa vyberajú jednoduchým otočením hlavy žiarovky. - Dosah osvetlenia 101 m - Čas horenia cca 18-31 h - Hmotnosť 118 g (vrátane batérií) - Batérie sú súčasťou balenia (dve batérie AA) - Robustné hliníkové puzdro odolné proti poveternostným vplyvom

Produkt Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke Maglite, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Malé lampy, je v ponuke značky Maglite, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá - parametre produktu

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá - história ceny a dostupnosti

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Maglite LED baterka Mini, 2 články AA, puzdro, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?