Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik - popis produktu

Na leto 2024 sme si pre Vás, spoločne so značkou Ellis , pripravili pohodlné módne univerzálne kabelky s možnosťou prepnutia popruhov a vytvorenia tak kabelkového batohu. Táto béžová kabelka je vráskavá, ľúbivá a priestranná.. Taký kúsok sa Vám bude určite hodiť! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Hlavné vrecko je na zips, ďalšie vrecká nájdete vo vnútri aj na vonkajších stenách. Celkovo je kabelka mäkká s pevnejším dnom. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34 x 34 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 28 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: jedna dĺžka, možno upraviť na popruhy k batohu Kód tovaru: B010

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Ellis v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Ellis, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaEllis
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik - história ceny a dostupnosti

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik - ďalšie zaujímavé produkty

Módna dámska kabelka batoh béžová - Ellis Patrik - ako nakúpiť najvýhodnejšie?