Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom - popis produktu

Mini rúra Severin TO 2071 Ak žijete v malom byte a potrebujete ušetriť každý centimeter miesta, alebo jednoducho viac miesta k dispozícii ani nemáte, ale napriek tomu si radi jedlo upečiete, potom vám perfektne poslúži mini rúra Severin. Rúra určite poslúži napríklad aj na chatách, chalupách alebo študentských bytoch, proste všade tam, kde by ste klasickú rúru nemohli mať. Zvoľte si typ ohrevu Pomocou šesťpolohového ovládača si môžete vybrať funkciu, akú v danej chvíli potrebujete. S horným ohrevom dosiahnete perfektnej kôrky, horný a dolný ohrev súčasne dokonale prepečú daný pokrm, len dolný ohrev dopečie jedlo zospodu. Zvoliť si môžete aj funkciu s cirkuláciou vzduchu. Doprajte si teda chutnú pizzu, chrumkavé hranolčeky, perfektné koláče alebo chrumkavé kura. Využite časovač Rúra s výkonom 1380 W disponuje objemom 20 litrov a s časovačom, ktorý možno nastaviť až na 120 minút, môžete nechať obed piecť. Rúra sa automaticky vypne, až nastavený čas uplynie. Iste vás poteší aj to, že plech možno nastaviť do troch úrovní, teda presne podľa aktuálnych potrieb.

Kompaktná plnohodnotná rúra určite nájde využitie v každej kuchyni. Má krátku dobu ohrevu, takže je vhodná na prípravu pizze do priemeru 28 cm, hranoliek, pečenie dezertov a mnoho ďalšieho.Má praktický časovač na 120 minút so signalizáciou na ukončenie doby pečenia. Horný a spodný ohrev je možné použiť samostatne, alebo ich kombinovať. Vďaka tejto rúre je veľmi jednoduchá príprava grilovaných kurčiat vďaka funkcii grilovania - obsahuje otočný ražeň s pohonom.Prístroj je bezpečný na dotyk, jeho plášť je tepelne izolovaný a čelné sklo je vysoko kvalitné.Kapacita je 20 l.Nastavenie teploty je od 100 do 230 °C.Vnútorný priestor rúry je osvietený.Vnútri sú 3 úrovne na vloženie plechu/roštu.Balenie obsahuje: grilovací rošt 25 x 30 cm, plech na pečenie 21 x 26 cm, vyberateľný podnos na omrvinky, praktická odnímateľná rukoväť na vloženie a vybratie roštu a plechu.

Produkt Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom patrí do skupiny produktov Mini rúry od značky SEVERIN, farebná verzia je ČIERNA.

Produkt Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom má priradený EAN kód 4008146036279.

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaVariče, Mini rúry
ZnačkaSEVERIN
FarbaČIERNA
EAN4008146036279

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom - história ceny a dostupnosti

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom - ďalšie zaujímavé produkty

Severin TO 2071 teplovzdušná rúra s grilom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?