Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč - popis produktu

Mini rúra Severin TO 2056:V prípade, že nemôžete z akéhokoľvek dôvodu vlastniť klasickú rúru, mohla by sa vám hodiť mini rúra SEVERIN. Má nielen menšie nároky na priestor, ale poteší aj jednoduchou manipuláciou. Jej príkon má 1600 W. Na pečenie využíva horúci vzduch, ktorý docieli dokonalý ohrev pokrmu. Teplovzdušná mini rúra je pripravená na klasické pečenie aj ohrievanie. Maximálna teplota je 230 °C, a preto si bez obáv môžete urobiť domácu pizzu. Tešiť sa môžu milovníci pizze, pretože mini rúra disponuje programom na jej prípravu. Elektrická mini rúra vyniká svojou mobilitou, a tak ju ľahko kamkoľvek preveziete. Na porciu chutného jedla je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 30 l. Čierna farba pridá mini rúre na pečenie moderný štýl. Zásadné prednosti mini rúry Severin TO 2056 Mini rúra SEVERIN zastane miesto klasickej rúry doma aj na chalupe Dosahuje príkon 1600 W Je to teplovzdušná rúra Na pečenie je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 30 l Farba mini rúry: čierna Tento multifunkčný model je vybavený aj grilom Teplo je rovnomerne rozložené vďaka hornému aj spodnému ohrevu Teplota pečenia sa ovláda termostatom Výbava a funkcie mini rúry Severin TO 2056 Navyše základnej výbavy je mini rúra SEVERIN doplnená o ďalšie užitočné funkcie. Je to multifunkčný typ, s ktorým si vychutnáte aj grilované pokrmy. Mini rúra s grilom sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom. Mini rúra dosahuje najväčší efekt použitím spodného aj horného ohrevu. Teplotu pečenia možno nastaviť pomocou termostatu. Časovač zaistí, aby bola potravina pripravovaná tak dlho, ako vy chcete. Súčasť balenia: grilovacia mriežka a plech

Teplovzdušná rúra s otočným grilom Severin TO 2056 Snívate o tom, že si budete môcť ugrilovať kura kedykoľvek na neho dostanete chuť a nielen v dobe, kedy vám to počasie dovolí? Alebo ste si vždy predstavovali reakciu vašich priateľov, keby ste na stôl položili pečivo vlastnej výroby? Myslíte si, že sa tieto sny nemôžu stať skutočnosťou? Teplovzdušná rúra s otočným grilom Severin TO 2056 vás presvedčí o opaku. Láska na prvý pohľad Už na prvý pohľad vás nadchne jej premyslené čierne prevedenie s prvkami striebornej farby, ktoré spotrebiču dodávajú štýlovosť a eleganciu. Akonáhle tohoto pomocníka umiestníte do svojej kuchyne, uvidíte, že sa z nej okamžite stane omnoho útulnejšie a prívetivejšie miesto, kam sa bude celá rodina rada vracať. Nepopierateľným plusom sú aj veľké presklené dvierka, ktoré zaistia, že budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo se deje vo vnútri. Nenahraditeľný pomocník Teplovzdušná rúra s otočným grilom Severin TO 2056 sa pýši vnútorným objemom až 30 litrov, takže sa skvele hodí ako pre početnejšie domácnosti, tak pre veľkých jedákov. Na výber máte hneď zo 4 programov na pečenie, kde môžete rôzne kombinovať spôsob ohrevu a zvoliť si, či chcete použiť aj gril alebo nie. Všetko sa ovláda pomocou troch otáčacích koliesok, ktoré nájdete na prednej časti prístroja. Prvé vám umožní nastaviť teplotu, na druhom si zvolíte jeden zo štyroch programov na pečenie a na poslednom si nastavíte čas prípravy.

Teplovzdušná rúra Severin TO 2056 je všestranne použiteľná na prípravu pizze, hranolčekov, opekanie alebo zapekanie, pečenia tort, rozpekanie pečiva a rad ďalších úkonov. Dodáva sa s praktickou grilovacou ihlou a samostatnou rukoväťou pre mäso a hydinu. Dobré výsledky grilovania a pečenia vďaka funkcii cirkulácie vzduchu. Parametre: max. teplota rúry: 230 °C max. rozsah triedy energetickej účinnosti: D min. rozsah triedy energetickej účinnosti: A+++ horný ohrev - horný ohrev s grilovacou ihlou - spodný ohrev - horný a spodný ohrev s cirkuláciou vzduchu kapacita: 30 l hmotnosť: 8400 gPríslušenstvo: grilovací rošt (d x š): 32,5 cm x 28 cm plech na pečenie (d x š): 32,5 cm x 28 cm tácka na omrvinky praktická odnímateľná rukoväť

Produkt Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč patrí do skupiny produktov Mini rúry od značky SEVERIN, vo veľkosti 345 mm, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Okay.sk, Alza.sk, 4home.sk.

Produkt Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč má priradený EAN kód 4008146012464.

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaFritézy, Mini rúry
ZnačkaSEVERIN
Veľkosť345 mm
FarbaČIERNA
E-shopOkay.sk, Alza.sk, 4home.sk
EAN4008146012464

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč - história ceny a dostupnosti

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč - ďalšie zaujímavé produkty

Mini rúra Severin TO 2056 Teplovzdušná rúra s otoč - ako nakúpiť najvýhodnejšie?