Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 - popis produktu

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Svojimi kompaktnými rozmermi sa skvele hodí aj do stiesnených priestorov. Jej celkový objem je 42 litrov. V hornej časti sa nachádzajú dve platničky jedna 145 mm a druhá 180 mm, ktoré dokonale dopĺňajú celkovú funkčnosť výrobku. K dispozícii budete mať 9 programov, z ktorých si určite nájdete ten najideálnejší pre danú chvíľu a potrebu. Nechýba tu ani Turbo funkcia, ktorá zaistí rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu, čím poskytne dokonale prepečené pokrmy. Jednoduché čistenie Nemusíte sa obávať ani zdĺhavého čistenia, ktoré je často s rúrou spájané, vďaka funkcii parné čistenie sa stane upratovanie jednoduché, rýchle a efektívnejšie. Stačí dovnútra vložiť dve šálky vody a zapnúť program, ktorý sa už o všetko ostatné postará sám. Plná funkcií Medzi ďalšie funkcie patrí Rozmrazovanie, ktoré urýchli prípravu finálnych pokrmov. Program pre prípravu domácich jogurtov ocenia všetci, ktorí radi skúšajú nové recepty či preferujú doma vyrobené výrobky. Rúre nechýba spodné a horné výhrevné teleso, ktoré zabezpečujú dokonalé pečenie. Nikdy nezabudnete Časovač s možnosťou nastavenia až na 90 minút vám ušetrí starosti so strážením pripravovaného pokrmu. Plný rozsah teplôt je 40 ° C - 220 ° C.

Elektrická rúra na mini rúra v bielom prevedení s objemom 42 l, 7 funkciami, mechanickým ovládaním a výklopným otváraním dvierok. Guzzanti GZ 3641 disponuje funkciou parného čistenia, čo je najjednoduchší spôsob čistenia s použitím iba dvoch šálok vody.Vlastnosti: veľký vnútorný priestor s objemom 42 l mechanické ovládanie výklopné otváranie dvierok funkcie parného čistenia program na jednoduchú prípravu domáceho jogurtu 90-minútový časový spínač ľahko udržiavateľný, smaltovaný vnútorný plášť rúry nastavenie teploty 40 - 220 °C žiaruvzdorná dvojstenné sklenené dvierka so silikónovým tesnením výškovo nastaviteľný plech na pečenie rošt vnútorné rozmery: v 19,7 x š 39,5 x h 39 cm

Produkt Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 patrí do skupiny produktov Mini rúry od značky GUZZANTI, vo veľkosti 354 mm, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope Okay.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk, 4home.sk.

Produkt Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 má priradený EAN kód 8594186721344.

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaStany, Variče, Mini rúry
ZnačkaGUZZANTI
Veľkosť354 mm
Farbabiela
E-shopOkay.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk, 4home.sk
EAN8594186721344

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 - história ceny a dostupnosti

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 - ďalšie zaujímavé produkty

Mini rúra s platničkami Guzzanti GZ 3641 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?