midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - popis produktu

Nastaviteľná stojacia lampa modular TYP 556 - vysokokvalitný rozptyľovač svetla v klasickom štýle Bauhaus Absolútne nadčasový dizajn, dokonalé spracovanie a výnimočná flexibilita robia zo stojacej lampy modular TYP 556 vítaný doplnok do takmer každého prostredia. Dizajn je výrazne jednoduchý a zameraný na funkčnosť: okrúhla základňa podopiera rám dvoch štíhlych ramien z ocele, ktoré držia hliníkovú hlavicu v tvare zrezaného kužeľa s mierne skloneným vyžarovaním svetla. Vďaka trom kĺbom z farebne kontrastného kovu možno smer vyžarovania svetla dokonale prispôsobiť príslušným potrebám. Na ovládanie je modulárny TYP 556 vybavený otočným spínačom na uzávere tienidla, pripojenie napájania sa uskutočňuje pomocou zástrčkového kábla v čiernom textilnom plášti. Pôvodný koncept tejto série svietidiel navrhol Curt Fischer (1890 - 1956) v 30. rokoch 20. storočia. Tento inžinier je považovaný za vynálezcu 'riadeného svetla' - myšlienka, ktorá sa obzvlášť zreteľne prejavuje v tejto stojacej lampe. Spoločnosť midgard, ktorú založil Fischer, je dodnes zodpovedná za výrobu svietidiel a vyrába ich vrátane všetkých komponentov v Nemecku.

Produkt midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke midgard, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka midgard, v ponuke predajcu Svetla.sk.

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - parametre produktu

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - história ceny a dostupnosti

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - ďalšie zaujímavé produkty

midgard modulárna stojacia lampa TYPE 556 biela 120 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?