Micro Prilba Micro LED Raspberry

Micro Prilba Micro LED Raspberry

Micro Prilba Micro LED Raspberry

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Micro Prilba Micro LED Raspberry - popis produktu

Prilba na bicykel Micro Prilba Micro LED Raspberry:Pri náročných aj pohodových výletoch by nikomu vo výbave nemala chýbať prilba na bicykel. Preto sme pre vaše deti nachystali kvalitnú prilbu Micro. Táto mestská a Skate/Inline detská prilba na bicykel je vhodná pre dievčatá od 6 rokov. Detská cyklo prilba Micro zodpovedá certifikácii EN 1078. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 8 ventilačných otvorov. Detská cyklistická prilba Micro má veľkosť S a M, ktorá bude vyhovovať jazdcom s veľkosťou hlavy od 48 do 56 cm. Kľúčové prednosti prilby na bicykel Micro Prilba Micro LED Raspberry Prilba na bicykel Micro je istotou na bezpečnú jazdu Je určená pre deti Mestská a skate/Inline prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pýši sa certifikáciou EN 1078 Materiálom konštrukcie je EPS a ABS S vnútorným vystužením pre dokonalé pohodlie Typ vnútornej vložky: EPS Liner Na zabezpečenie cyklistickej prilby Micro slúži magnetická spona Zodpovedá veľkosti S a M O odvetrávanie sa stará 8 ventilačných otvorov Vďaka zabudovaným svetlám je táto cyklistická prilba perfektnou voľbou aj pri nočných vychádzkach Cyklo prilba je určená na obvod hlavy 48–56 cm K prilbe na bicykel patrí aj skvelá výbava Prínosné doplnky cyklo prilby Micro prispejú k väčšiemu potešeniu z každého výletu. S úmyslom poskytnúť absolútny komfort je vybavená vnútornou výstelkou. Vďaka integrovaným svetlám je táto prilba na bicykel ideálna aj na nočné jazdy. Cyklo prilba Micro každého presvedčí svojimi kvalitami Kvalitné spracovanie cyklo prilby ochráni hlavu pri nepríjemnom páde z bicykla. Preto na výrobu konštrukcie výrobca zvolil odolný materiál, akým je EPS a ABS. Na zabezpečenie cyklistickej prilby Micro slúži magnetická spona. Hmotnosť: 300 g

Produkt Micro Prilba Micro LED Raspberry patrí do skupiny produktov Detské bicykle od značky Micro, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Micro Prilba Micro LED Raspberry - parametre produktu

KategóriaPrilby, Bicykle, Detské bicykle
ZnačkaMicro
E-shopAlza.sk

Micro Prilba Micro LED Raspberry - história ceny a dostupnosti

Micro Prilba Micro LED Raspberry - ďalšie zaujímavé produkty

Micro Prilba Micro LED Raspberry - ako nakúpiť najvýhodnejšie?