MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela #7808091

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela #7808091

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela #7808091

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,86 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela - popis produktu

Podprsenka na dojčenie MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela:Podprsenka MEDELA Keep Cool je špeciálne určená pre tehotné a dojčiace ženy. Poskytuje jemnú až strednú oporu v priebehu tehotenstva i dojčenia. Vyrobená je z veľmi jemného materiálu s technológiou Adaptive Stretch, vďaka čomu sa vám dokonale prispôsobí s ohľadom na vaše meniace sa telo. Vybavená je dvoma priedušnými zónami, ktoré prispievajú k pohodlnému noseniu. Rýchloschnúca technológia potom vyrovnáva telesnú teplotu a udrží vás v chlade aj suchu. Podprsenka na dojčenie ponúka jednoducho nastaviteľné ramienka a plne padnúce košíčky, naproti tomu jej súčasťou nie sú švy ani kostice. Tehotenská a dojčiaca podprsenka MEDELA Keep Cool vám zaistí skutočne znamenité pohodlie.Kľúčové vlastnosti tehotenskej a dojčiacej podprsenky MEDELA Keep Cool, bielaPodprsenka MEDELA určená pre tehotné a dojčiace ženyPoskytuje jemnú až strednú oporu v priebehu tehotenstva i dojčeniaPonúka jednoducho nastaviteľné ramienka a plne padnúce košíčkyPodprsenka na dojčenie MEDELA Keep Cool je vyrobená z jemného materiáluVďaka technológii Adaptive Stretch sa dokonale prispôsobí meniacemu sa teluRýchloschnúca technológia vyrovnáva telesnú teplotuJej súčasťou nie sú švy ani kosticeFarebné vyhotovenie: bieleVeľkosti:  S, M, L a XL

Produkt MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela #7808091 patrí do skupiny produktov Dojčiace podprsenky od značky Medela v ponuke e-shopu Alza.sk.

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela - parametre produktu

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela - história ceny a dostupnosti

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela - ďalšie zaujímavé produkty

MEDELA tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?