MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová #5617523

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová #5617523

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová #5617523

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová - popis produktu

Podprsenka na dojčenie MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová:Nočná podprsenka MEDELA Keep Cool je špeciálne určená pre tehotné a dojčiace ženy. Poskytuje jemnú oporu v priebehu tehotenstva aj dojčenia.  Vyrobená je z veľmi jemného materiálu s technológiou Adaptive Stretch, vďaka čomu sa vám dokonale prispôsobí s ohľadom na vaše meniace sa telo. Na chrbte je vybavená priedušnou zónou, ktorá prispieva k pohodliu pri spánku. Rýchloschnúcatechnológia potom vyrovnáva telesnú teplotu a udrží vás v chlade aj suchu. Podprsenka ponúka prekrížený dizajn, ktorý uľahčuje dojčenie. Jej súčasťou pritom nie sú kostice. Nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka MEDELA Keep Cool vám zaistí skutočne znamenité pohodlie.Kľúčové vlastnosti nočnej tehotenskej a dojčiacej podprsenky MEDELA Keep Cool, béžovejPodprsenka určená pre tehotné a dojčiace ženyVhodná na nosenie pri spánkuPomôže udržať pocit chladu a sviežostiPoskytuje jemnú oporu v priebehu tehotenstva aj dojčeniaNočná podprsenka MEDELA Keep Cool je vyrobená z jemného materiáluVďaka technológii Adaptive Stretch sa dokonale prispôsobí meniacemu sa teluRýchloschnúca technológia vyrovnáva telesnú teplotuPodprsenka ponúka prekrížený dizajn uľahčujúci dojčenieFarebné vyhotovenie: béžovéVeľkosti: S, M a L

Produkt MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová #5617523 patrí do skupiny produktov Dojčiace podprsenky od značky Medela v ponuke e-shopu Alza.sk.

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová - parametre produktu

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová - história ceny a dostupnosti

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

MEDELA nočná tehotenská a dojčiaca podprsenka Keep Cool™, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?