Masážny valec Roller Yoga, IS8680

Masážny valec Roller Yoga, IS8680

Masážny valec Roller Yoga, IS8680

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážny valec Roller Yoga, IS8680 - popis produktu

Masážny valec Roller Yoga, IS8680Pomocou valčeka s výčnelkami môžete masírovať hlbšie časti tela a tým uvoľňovať svaly v porovnaní s hladkými valčekmi. Valec bol špeciálne vyvinutý pre ľudí, ktorých silový tréning je náročnejší a ktorého príprava vyžaduje veľa svalovej stimulácie. Valcovanie po tréningu na druhej strane ešte viac zrýchľuje proces regenerácie a urýchľuje regeneráciu svalov. Valec pozostáva z EPP peny s hustotou 52 g / l. Pena je hypoalergénna a tiež bez zápachu, čo uľahčuje použitie valca. Valček je dosť tvrdý, viac ako vyzerá na obrázkoch. V stupnici tvrdosti 1 - 10 ho hodnotíme 6 - splní očakávania aj tých najnáročnejších. Ak ste vo forme zahrievania, môžeme počas tréningu zväčšiť rozsah pohybu a uvoľniť telo bez toho, aby to ovplyvnilo tréning. Valcovanie po cvičení spôsobuje, že naše telo je menej bolestivé a regeneruje sa rýchlejšie po ťažkej fyzickej aktivite. Valením a pritláčaním svalov zlepšujeme prísun krvi, čo znamená, že svaly ktoré ich obklopuje, sa regenerujú oveľa rýchlejšie.    PRE REHABILITÁCIU - Valček môže byť úspešne použitý na rehabilitačné cvičenia. Opravuje držanie tela, stabilizuje chrbticu, odstraňuje bolesť a zlepšuje fungovanie nervového systému. Urýchľuje tiež regeneráciu všetkých zranení a zranení.    PRE CVIČENIE - veľmi užitočné cvičebné príslušenstvo. Môžete prevziať rolu pre pilates, jogu, fitnes, crossfit - urobí svoju prácu kdekoľvek. Je tiež ideálny pre domáce aktivity. Pomocou valca štiepime tukové tkanivo, robíme pokožku pružnou a redukujeme celulitídu, pričom zvyšujeme účinky tréningu.špecifikácie    Farba: čierna a červená    Materiál: EPP (polyuretánová pena)    Tvrdosť: stredná    maximálne zaťaženie: 150 kg    Rozmery (dĺžka / šírka): 32/14 cm    Hmotnosť: 120 gKód produktu: 8680

Produkt Masážny valec Roller Yoga, IS8680 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne valčeky, vyrába ho značka ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Masážny valec Roller Yoga, IS8680 - parametre produktu

Masážny valec Roller Yoga, IS8680 - história ceny a dostupnosti

Masážny valec Roller Yoga, IS8680 - ďalšie zaujímavé produkty

Masážny valec Roller Yoga, IS8680 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?