VITALmaxx Masážna podložka VM-3257

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 - popis produktu

Masážna rohož VITALmaxx s tepelnou funkciou Len sa posaďte a relaxujte!   Teraz môžete vo veľmi krátkom čase uniknúť každodennému životu a nechať sa rozmaznávať ukľudňujúcou masážou.   S masážnou podložkou „VITALmaxx“ s funkciou ohrevu   si môžete urobiť malú prestávku   kedykoľvek   a kdekoľvek.   Pomocou káblového diaľkového ovládača pohodlne vyberte, či chcete masírovať hornú alebo dolnú časť chrbta, boky, stehná alebo všetky tieto oblasti.   To umožňuje svalom relaxovať, kým odpočívate.   Integrovaná funkcia kúrenia zaisťuje ďalšiu pohodu. Či už doma alebo na stole – táto geniálna masážna podložka je liečbou pre telo i dušu!   S integrovaným časovačom pre 3 rôzne nastaviteľné časy: 15 minút, 30 minút a 60 minút. Podrobnosti: - Rozmery masážneho sedadla (D x Š x V): cca 50 x 8 x 105 cm - Materiál masážneho sedadla: mäkká pena Rotujúce masážne gule a prepínateľná funkcia kúrenia!

Produkt VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky VitalMaxx v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne podložky, patrí značke VitalMaxx, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 - parametre produktu

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 - história ceny a dostupnosti

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 - ďalšie zaujímavé produkty

VITALmaxx Masážna podložka VM-3257 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?