Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor - popis produktu

Ploché LED vonkajšie nástenné svietidlo Plán z betónu Vonkajšie nástenné svietidlo Plan vyžaruje svetlo jemne nahor prostredníctvom opálového skleneného krytu ako umývačka riadu, takže fasáda je osvetlená mäkko a bez oslnenia. Vďaka tomuto svetelnému efektu a redukovanému dizajnu je Plan ideálnou voľbou pre nastavenie elegantného akcentu v moderných vonkajších priestoroch. Konštrukcia je obmedzená na plochý obdĺžnik vyrobený zo šedého betónu, na ktorého vrchnej strane sú integrované LED diódy. Tvorcom vonkajšieho nástenného svetla Plan je priemyselný dizajnér Marc Sadler, ktorý získal medzinárodné uznanie vizionárskymi konceptmi od špecifického športového vybavenia až po interiérový dizajn. Výroba je vykonávaná talianskym výrobcom Martinelli Luce - spoločnosťou, ktorá sa vyznačuje najvyššou kvalitou a nezávislým dizajnom.

Produkt Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Martinelli Luce, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED nástenné svietidlá od značky Martinelli Luce, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED vonkajšie svietidlá od značky Martinelli Luce, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor - parametre produktu

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor - história ceny a dostupnosti

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor - ďalšie zaujímavé produkty

Martinelli Luce Plan vonkajšie svietidlo nahor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?