MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá - popis produktu

Dámske pohodlné tielko na MTB, elektrobicykle a outdoorové športy. Dámske tielko CuragliaM. je vyrobené z kvalitného materiálu Naturalon, ktorý rýchlo schne, ale zároveň je veľmi príjemný na dotyk a veľmi pohodlný na nosenie. Jednoduchý dizajn dopĺňa kvetinová potlač na hrudi a chrbte. BENEFIT: absorbuje pot, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, ľahké, komfortné, antibakteriálne, VYUŽITIE: cykloturistika, turistika, E-bike, behanie, univerzálne, MTB, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: nízka hmotnosť, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: bez rukávov, MATERIÁL: Polyester, POHLAVIE: dámske

Produkt MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá patrí do skupiny produktov Dámske tričká, je v ponuke značky Maloja, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tielka, patrí značke Maloja, je vyrobený vo veľkosti XS, vo farbe modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

Produkt MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové tričká, patrí pod značku Maloja, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je určený female.

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaDámske tričká, Tielka, Dámske tielka, Dámske športové tričká, Dámske športové tielka, Elektrobicykle
ZnačkaMaloja
VeľkosťXS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá - história ceny a dostupnosti

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

MALOJA Cyklistické tričko bez rukávov - CURAGLIAM. LADY - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?