Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - popis produktu

Modulárne nástenné dotykové svetlá Tilight, sada 3 kusyInnovaGoods ponúka najnovšie položky pre váš domov, napríklad  modulárne nástenné dotykové svetlá InnovaGoods Home LED x3 ! Objavte širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektivitou a inovatívnym dizajnom: osvetlenie, sklady, dekorácie, klimatizácia, záhrada, domáce zvieratá, čistenie atď.Sada 3 nezávislých modulárnych panelov LED, ktoré sa magneticky spájajú. Majú šesťuholníkový tvar, fungujú pomocou dotykového ovládania a dajú sa zapnúť a vypnúť samostatne alebo súčasne. Ľahko sa dajú umiestniť pomocou lepiacej fixácie (súčasť dodávky), ale alternatívne je možné ich podľa potreby nainštalovať pomocou skrutiek (nie sú súčasťou dodávky). Odporúčame dokúpiť viac panelov na vytvorenie väčších, originálnych tvarov, ktoré tomuto jedinečnému osvetleniu dodajú kreatívny nádych.Parametre:Materiál: ABS, PCInovatívny a funkčný dizajnTyp: šesťhrannýLED panel: x3Magnetické prepojenieBiele svetloDotykové ovládanieNezávislé tlačidlo zapnutia / vypnutiaObojstranné lepidlo na úplné pripevnenie: x3Pohodlné, jednoduché a bezpečné použitieĽahký a ovládateľnýĽahko sa prepravuje a skladujeĽahko sa čistíZahŕňa: Aktuálny adaptérTyp zástrčky: CDĺžka kábla: 150 cmVstup: 100-220 V / 50-60 HzVýstup: 12 V / 2 APribližne. rozmery: x3 (11,5 x 10 x 1,7 cm)Balenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina , Ruština a lotyština)V0103124

Produkt Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky InnovaGoods, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - parametre produktu

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - história ceny a dostupnosti

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Magnetické dotykové LED svetlá Tilight IN3124, sada 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?