Lyofilizované mango - GymBeam #1941426

Lyofilizované mango - GymBeam #1941426

Lyofilizované mango - GymBeam #1941426

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované mango - GymBeam - popis produktu

Lyofilizované mango - chrumkavé, mrazom sušené mango plné vitamínov a minerálnych látok bez pridaného cukru Lyofilizované mango je mrazom sušené mango, ktoré si vás získa svojou jedinečnou vôňou, sýtou farbou a čerstvou chuťou. Mango prechádza procesom lyofilizácie, teda hlbokým zmrazením pri veľmi nízkom tlaku, vďaka čomu si zachováva všetky unikátne vlastnosti čerstvého ovocia. Je tak plné vlákniny, vitamínov, minerálnych látok, antioxidantov a ďalších dôležitých živín. Neobsahuje žiaden pridaný cukor a je vyrobené len zo 100 % manga. Mrazom sušené mango je ideálne na varenie a pečenie vašich obľúbených receptov, no zamilujete si ho aj ako zdravý chrumkavý snack či súčasť vašich raňajok, ovsených kaší a jogurtov. Odoláte? Lyofilizované mango a jeho výhody mrazom sušené mango zachováva si chuť, farbu a vôňu čerstvého ovocia je plné vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov neobsahuje žiadny pridaný cukor je ideálne na varenie a pečenie Zloženie Lyofilizované plátky manga 100%. Dávkovanie Konzumujte kedykoľvek počas dňa ako súčasť vyváženej stravy. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 100 g *RI Energetická hodnota 1385 kJ / 323 kcal 16,5 % Tuky 2,4 g 3,4 % z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g 2,5 % Sacharidy 67,1 g 25,8 % z toho cukry 67,1 g 74,6 % Vláknina 9,2 g - Bielkoviny 3,2 g 6,4 % Soľ 0,07 g 1,2 % * Referenčná hodota príjmu priemernej dospelej osoby (8400 kj/2000 kcal) Upozornenie Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašídov, sóje, orechov a sezamu.

Produkt Lyofilizované mango - GymBeam #1941426 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušené ovocie od značky GymBeam.

Tento produkt nájdete v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky GymBeam.

Lyofilizované mango - GymBeam - parametre produktu

Balenie (g)9 x 100 g
Bez umelých sladidieláno
Bez GMOáno
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
Vegánskyáno
Vegetariánskyáno
Zmesčíry
Formapotraviny
Bez aspartamuáno
BIOnie
KategóriaMango, Sušené ovocie, Lyofilizované ovocie
ZnačkaGymBeam

Lyofilizované mango - GymBeam - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované mango - GymBeam - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované mango - GymBeam - ako nakúpiť najvýhodnejšie?