LuxD Kancelárska stolička Natasha biela #1443426

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela #1443426

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela #1443426

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 167 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela - popis produktu

Kancelárska stolička Natasha biela Dizajnová biela kancelárska stolička Natasha je dokonalým prepojením moderného a retro štýlu. Vďaka tvarovanému sedadlu s extra hrubým čalúnením sa na nej bude sedieť pohodlne počas celého pracovného dňa. Biely poťah zo syntetickej kože v kombinácii s čiernou kovovou podnožou vytvára originálny vzhľad, ktorý oživí každý interiér. Kovový rám kancelárskej stoličky je opatrený päticou koliesok, ktoré uľahčujú pohyb za pracovným stolom, ale aj presun stoličky v miestnosti. Atraktívny nadčasový dizajn umožňuje ľahkú integráciu do akéhokoľvek prostredia - stačí iba vyskúšať! Harmonické prostredie v kancelárii či v pracovni je veľmi dôležité. Inšpirujte sa a nájdite spôsob ako vytvoriť vo vašej kancelárií prostredie, v ktorom budete budete produktívni. Viac v článku: Má vaša kancelária tú správnu rovnováhu? Rozmer: 58cm x 81-91cm x 61cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 45cm x 47-57cm x 47cm (š x v x h)Farba: biela, čiernaMateriál: syntetická koža (100% polyuretán), kovMax. nosnosť: 120kg

Produkt LuxD Kancelárska stolička Natasha biela #1443426 patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Eko, Kov, Kovové, Koža, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela - parametre produktu

Hmotnosť12 kg
Dĺžka58 cm
Šírka61 cm
Výška91 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Kancelárske stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálEko, Kov, Kovové, Koža
E-shopEstilofina.sk

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela - história ceny a dostupnosti

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Kancelárska stolička Natasha biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?