LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat - popis produktu

Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat Kancelárska stolička Laney ponúka prepracovaný dizajn a svojim užívateľom poskytne neobyčajne pohodlné sedenie. Stolička skvelo vyzerá a navyše má aj výborné vlastnosti. Výšku sedu si viete jednoducho regulovať mechanizmom umiestneným pod sedadlom. Stabilitu a jednoduchý presun stoličky zabezpečí základňa opatrená päticou koliesok. Sedadlo pokrýva vysokokvalitný zamatový poťah s výrazným ozdobným prešívaním. Štýlový a moderný nádych dodáva stoličke aj otvor na operadle. Doprajte sebe a svojmu zdraviu len to najlepšie. Módne doplní vašu pracovňu, ktorej sa stane neodmysliteľnou súčasťou. Stolička sa predáva ako set 2ks, cena je za 1ks. Rozmer: 56cm x 82cm x 58cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 50cm x 53cm x 45cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kovMax. nosnosť: 120kgFarba: čierna, sivo-béžová

Produkt LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka56 cm
Šírka58 cm
Výška82 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Kancelárske stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová kancelárska stolička Laney sivo-béžový zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?