LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat - popis produktu

Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý Všestranný nočný stolík Violetta v retro štýle bude vo vašej spálni zaručene vynikať. Trblietavý zamatový poťah v tmavosivej farbe vdýchne nočnému stolíku eleganciu. Čierne nohy poskytujú nábytku perfektnú stabilitu a jedinečný šarm. Vďaka svojmu praktickému úložnému priestoru sa stane nepostrádateľnou súčasťou vášho každodenného života. Zásuvka vám poskytne dostatok miesta na uloženie všetkého potrebného, kde sa vám na nič nebude prášiť. Manipuláciu vám uľahčí čierna kovová úchytka. Mimoriadne harmonický vzhľad dosiahnete kombináciou s vhodnou posteľou z našej ponuky. Vytvorte si tak spálňu v jednotnom dizajne ladenom v retro duchu. Rozmer: 45cm x 47cm x 36cm (š x v x h)Rozmer zásuvky: 36cm x 13cm x 27cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), drevo, kovFarba: tmavosivá, čierna

Produkt LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka45 cm
Šírka36 cm
Výška47 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNočné stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový nočný stolík Violetta tmavosivý zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?