LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový - popis produktu

Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový Nočný stolík Palmira v retro štýle bude vo vašej spálni zaručene vynikať. Vpustite ho do vašej domácnosti a nechajte ho zútulniť každú miestnosť, kde ho umiestnite. Svoje miesto si na ňom nájde budík, nočná lampa, knižky a všetky potrebné veci, na ktoré chcete dosiahnuť z postele. Vďaka dvom zásuvkám ponúka stolík veľa úložného priestoru, ktorý naplníte rozličnými predmetmi v závislosti od využitia nábytku. Manipuláciu vám uľahčia štýlové kovové úchytky. Mimoriadne harmonický vzhľad dosiahnete kombináciou s vhodnou posteľou z našej ponuky. Všestranný stolík Palmira doplnený o tenké kovové nohy bude vždy prínosom pre váš interiér. Rozmer: 45cm x 49cm x 39cm (š x v x h)Rozmer zásuvky: 35cm x 6cm x 25cm (š x v x h)Výška nôh: 20cmMateriál: zamat (100% polyester), kovFarba: akvamarínová, čierna

Produkt LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový - parametre produktu

Hmotnosť12 kg
Dĺžka45 cm
Šírka39 cm
Výška49 cm
MateriálLátka
Farba
KategóriaNočné stolíky
ZnačkaLuxD
Materiállátka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový nočný stolík Palmira 45 cm akvamarínový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?