LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 287 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia - popis produktu

Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia Klasický dizajn tejto záhradnej lavice vnesie do vášho exteriéru nádych prírodného štýlu. Celá záhradná lavička je vyrobená z kvalitného masívneho akáciového dreva. Je veľmi odolné, vďaka čomu je trvácna a odolná voči poveternostným vplyvom. Kvalitné spracovanie a certifikát FSC zaručuje dlhú životnosť. Z lavice vyžaruje nefalšovaný, prírodný nádych, ktorý je možné mnohými spôsobmi kombinovať s iným záhradným nábytkom. Lavička spolu s jedálenským stolom a stoličkami z rovnakej série bude vyzerať obzvlášť krásne. Rozmer: 180cm x 38cm x 45cm (š x v x h)Materiál: masívne olejované drevo akácia Farba: prírodná Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál. Nábytok disponuje certifikátom FSC®, ktorý zaručuje, že drevené časti výrobku pochádzajú zo šetrne obhospodarovaného lesa.

Produkt LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia patrí do skupiny produktov Záhradné lavice, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia - parametre produktu

Hmotnosť11 kg
Dĺžka180 cm
Šírka38 cm
Výška45 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaLavice, Záhradné lavice
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová záhradná lavica Gavino 180 cm akácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?