Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy - popis produktu

Batoh AirZone Active 18 so sieťovaným chrbtovým systémom minimalizuje potenie chrbta pri náročných horských túrach a peších výletoch. Vystužená konštrukcia udržujúca priestor medzi chrbtom a batohom umožní cirkuláciu vzduchu a rýchly odvod vlhkosti, čo zaistí komfort pri celodennom nosení. Športovcov telom i dušou poteší tiež špičková funkčná výbava. Okrem úchytov na trekové palice, pútka na svetlo a núdzové píšťalky na hrudnom popruhu je k dispozícii tiež vrecko na hydrovak a kompresné popruhy na reguláciu objemu. Praktické bočné vrecká z elastickej sieťoviny sú dobre a rýchlo prístupné rovnako ako pružné predné vrecko. V spodnej časti batoha je zabudovaná pláštenka pre prípad nepriaznivého počasia. dĺžka chrbta: 46 cm ľahký chrbtový systém AirZone LT s napnutou sieťovinou pre maximálne odvetrávanie pružné predné vrecko s rýchlym prístupom kompatibilný s vakom na vodu (3 l) karabína na kľúče pútko na blikačku integrovaná pláštenka úchyty na trekové palice TipGripper hrudný popruh s núdzovou píšťalkou pružné bočné vrecká kompresné popruhy horné vrecko so zapínaním na zips vnútorné vrecko na zips vhodné na cennosti unisex veľkosť vhodná pre mužov i ženy

Produkt Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Lowe Alpine, vo farbe modrá.

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy - parametre produktu

Farbamodrá
KategóriaTašky, Batohy, Turistické batohy
ZnačkaLowe Alpine
Farbamodrá

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy - história ceny a dostupnosti

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy - ďalšie zaujímavé produkty

Lowe Alpine AirZone Active 18 Navy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?