ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml - popis produktu

Očná linka ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml: Podčiarknite svoj make-up tekutými očnými linkami LOréal Paris. Dlhotrvajúce a vodoodolné zloženie vám zaistí perfektný vzhľad po celý deň, na ktorý sa môžete spoľahnúť a nebáť sa rozmazaných šmúh. Očné linky zostanú s extra matným efektom, ktorý je moderný a zdôrazní váš pohľad. Vďaka špeciálne navrhnutému aplikátoru vytvoríte precíznu linku, ktorá bude bezchybná a presná. S hubkovým hrotom môžete vytvoriť ako slabé, tak aj silné očné linky. Líčenie tak bude ľahké, rýchle a s dokonalým výsledkom. Kľúčové vlastnosti očných liniek LOréal Paris Super Liner Matte Signature 04 Emeraude, 3 mlTekuté očné linky tmavo modro-zelenej farbyOčné linky s extra matným efektomŠpeciálne navrhnutý aplikátor zaistí precíznu linkuFarba sa ľahko aplikuje a rýchlo schneLinky Super Liner sú vodoodolné a dlhotrvajúceHubkový hrot umožňuje vytvoriť slabé aj silné linkyZloženie:Aqua/Water, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Synthetic Fluorphogopite, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Phenoxyethan Ol, Acrylates Copolymer, Silica, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanediol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Silicate, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Tin Oxide, (+/= may contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77007/Ultramarines, CI 75470/Carmine, Mica

Produkt ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné linky, patrí pod značku L'Oréal Paris v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Očný make-up, patrí značke L'Oréal Paris, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml - parametre produktu

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml - história ceny a dostupnosti

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 04 Emeraude 3 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?