ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml - popis produktu

Očná linka ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml: Podčiarknite svoj make-up tekutými očnými linkami LOréal Paris. Dlhotrvajúce a vodoodolné zloženie vám zaistí perfektný vzhľad po celý deň, na ktorý sa môžete spoľahnúť a nebáť sa rozmazaných šmúh. Očné linky zostanú s extra matným efektom, ktorý je moderný a zdôrazní váš pohľad. Vďaka špeciálne navrhnutému aplikátoru vytvoríte precíznu linku, ktorá bude bezchybná a presná. S hubkovým hrotom môžete vytvoriť ako slabé, tak aj silné očné linky. Líčenie tak bude ľahké, rýchle as dokonalým výsledkom. Kľúčové vlastnosti očných liniek LOréal Paris Super Liner Matte Signature 02 Blue, 3 mlTekuté očné linky modrej farbyOčné linky s extra matným efektomŠpeciálne navrhnutý aplikátor zaistí precíznu linkuFarba sa ľahko aplikuje a rýchlo schneLinky Super Liner sú vodoodolné a dlhotrvajúceHubkový hrot umožňuje vytvoriť slabé aj silné linkyZloženie:Aqua/Water, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Synthetic Fluorphogopite, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Phenoxyethan Ol, Acrylates Copolymer, Silica, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanediol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Silicate, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Tin Oxide, (+/= may contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77007/Ultramarines, CI 75470/Carmine, Mica

Produkt ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml patrí do skupiny produktov Očné linky, patrí pod značku L'Oréal Paris v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Očný make-up, patrí značke L'Oréal Paris, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml - parametre produktu

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml - história ceny a dostupnosti

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ĽORÉAL PARIS Super Liner Matte Signature 02 Blue 3 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?