Logitech Driving Force Shifter #77261

Logitech Driving Force Shifter #77261

Logitech Driving Force Shifter #77261

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Logitech Driving Force Shifter - popis produktu

Herný ovládač Logitech Driving Force Shifter:Logitech Driving Force Shifterradiaca pákaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Radiaca páka pre volanty Logitech G29 a G290Pre ešte vierohodnejší zážitok z hrania pretekárskych hier vyrobila firma Logitech túto radiacu páku určenú pre závodné volanty G29 a G920. Jej kvalitné a realistické prevedenie inšpirované radiacimi pákami vo výkonných závodných autách zaručí, že si budete pripadať, akoby ste skutočne sedeli v pretekárskom aute, zatiaľ čo budete hrať svoju obľúbenú pretekársku hru na konzole či PC.6rýchlostíspiatočkaPo zatlačení doleoceľ a kožaPoužitý materiál pevné prichytenie k stolu je základOdolné integrované úchytky umožňujú riadne pripevnenie radiacej páky Driving Force Shifter k stolu alebo pretekárskej súprave za účelom minimalizácie posunu či kývanie pri agresívnych pretekárskych manévroch.Pocit ako zo skutočnej jazdyRadiaca páka je potiahnutá kvalitne, ručne šitou kožou, ktorá zaisťuje pohodlie a istotu úchopu bez kĺzania. Páka tiež disponuje radiacim systémom v tvare H, takže plynulé zaradenie všetkých rýchlostných stupňov nebude robiť žiadne problémy ani v ostrých zákrutách.Pretekárska súpravaPre skutočných fanúšikov je možné použiť špičkovú sedačku Playseat, ktorá ešte násobí váš herný zážitok.obsah baleniaRadiaca pákaUžívateľská dokumentáciaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Produkt Logitech Driving Force Shifter #77261 patrí do skupiny produktov Herné ovládače, patrí pod značku Logitech, v ponuke predajcu Alza.sk.

Logitech Driving Force Shifter - parametre produktu

Logitech Driving Force Shifter - história ceny a dostupnosti

Logitech Driving Force Shifter - ďalšie zaujímavé produkty

Logitech Driving Force Shifter - ako nakúpiť najvýhodnejšie?