Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery - popis produktu

Lip Smacker Marvel Avengers, Balzamy na pery pre ženy, Jemná a citlivá koža detských pier je každý deň vystavovaná najrôznejšej záťaži, od častého kontaktu s jedlom až po nepriaznivé počasie. Aj preto si zaslúži špeciálnu starostlivosť s extra jemným zložením. Balzam na pery Lip Smacker Marvel Avengers bol vyvinutý špeciálne pre potreby pier detí, a preto im dodá všetko, čo potrebujú, aby boli hydratované, jemné a chránené pred vysušením a popraskaním. Obsah sady: Caramel Hammer balzam na pery 4 g Super Soldier Punch balzam na pery 4 g Empowering Mint balzam na pery 4 g Berry Sweet Armor balzam na pery 4 g Peach & Shrink balzam na pery 4 g Super Hero Punch balzam na pery 4 g Sour Apple Smash balzam na pery 4 g Relentless Cherry balzam na pery 4 g Vlastnosti: zvláčňuje pery dodáva perám aj ich okoliu potrebnú hydratáciu a výživu zanecháva pery vláčne a zamatovo jemné zabezpečuje ochranu pokožky pier zabraňuje popraskaniu a podráždeniu Použitie: Naneste na pery kedykoľvek počas dňa podľa potreby.

Produkt Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery patrí do skupiny produktov Balzamy na pery od značky Lip Smacker, nájdete ho u predajcu Notino.sk a je navrhnutý female.

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBalzamy, Balzamy na pery
ZnačkaLip Smacker
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery - história ceny a dostupnosti

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery - ďalšie zaujímavé produkty

Lip Smacker Marvel Avengers sada na pery - ako nakúpiť najvýhodnejšie?