Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,08 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery - popis produktu

Lip Smacker Coca Cola Mix, Balzamy na pery pre ženy, Oblasť pier má svoje špecifiká. Je napríklad jedným z miest, kde sa zvyknú objavovať známky starnutia a podráždenia. Starostlivosť Lip Smacker Coca Cola Mix je preto vyvinutá tak, aby pokryla špecifické potreby jemnej pleti tejto oblasti. Hydratuje, zabraňuje nežiaducemu vysušovaniu a podporuje zdravý vzhľad oblasti pier. Zaisťuje tak, že váš úsmev bude ešte krajší. Obsah sady: Coca Cola Classic balzam na pery 4 g Coca Cola Cherry balzam na pery 4 g Coca Cola Vanilla balzam na pery 4 g Sprite balzam na pery 4 g Fanta balzam na pery 4 g Fanta Strawberry balzam na pery 4 g Vlastnosti: vyhladzuje pery a linky okolo pier dodáva perám aj ich okoliu potrebnú hydratáciu a výživu zanecháva pery vláčne a zamatovo jemné krásne zabalené Použitie: Malé množstvo naneste na čisté pery a ich okolie a nechajte vstrebať. Opakujte podľa potreby.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Balzamy na pery od značky Lip Smacker, nájdete ho u predajcu Notino.sk a je navrhnutý female.

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBalzamy, Balzamy na pery
ZnačkaLip Smacker
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery - história ceny a dostupnosti

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery - ďalšie zaujímavé produkty

Lip Smacker Coca Cola Mix sada na pery - ako nakúpiť najvýhodnejšie?