Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 - popis produktu

Srdce je nielen obľúbeným motívom, ale aj dôležitým symbolom. V tomto šperku sme ho originálne zabalili do anjelských krídel. Tie sú určené na to, aby sa dostali do extrémnych výšok, rovnako ako vaša láska. Kombinácia moderného dizajnu, jemných línií a precízneho spracovania. Osadený rubínovým zirkónom vybrúseným do tvaru srdca. Prívesok je tiež spojený s retiazkou osadenou siedmimi zirkónmi.  Bezpečne sa upevňuje pomocou pružinového krúžku. Máme ho aj v sade s náušnicami TU. Vysokokvalitné hypoalergénne rhodiované striebro 925/1000. Veľkosť srdca: 0,8 x 1 cm. Celková dĺžka prívesku (s očkom): 1,5 cm. Približná hmotnosť: 2 940 g. Dĺžka náhrdelníka: 45 cm s možnosťou skrátenia na ľubovoľnú veľkosť vďaka praktickej posuvnej guličke. Prívesok je odnímateľný z retiazky. Reťaz je typu anker, t. j. pevná a spoľahlivá. Očká sú usporiadané kolmo na seba.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Strieborné šperky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné náhrdelníky od značky Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborný náhrdelník Láska Nebeská INH138 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?